Často je lepší prostě začít

Několik měsíců jsem v hlavě převaloval myšlenku, že budu natáčet rozhovory se zajímavými lidmi. Něco mě k tomu táhlo, ale zároveň jsem ohledně toho cítil strach a pochyby. Není to ztráta času? Budeš mít dostatek hostů? Všechno to byly zbytečné otázky. Ve chvíli, kdy jsem poprvé naostro zapnul kameru a začal natáčet, jsem věděl, že natáčení rozhovorů je to ONO.

Rozhodl jsem se začít se sérií Lepší život. Lepší život jsou rozhovory s inspirativními lidmi, kteří mají ostatním co předat. V prvním díle se můžete těšit na Libora Mattuše, se kterým půjdeme do hloubky Wim Hof metody.

Dále uslyšíte psychoterapeutku, provozovatelku Montesorri školky, facilitátora rodinných konstelací, lektora vědomé sexuality, lektora Mindfulness (všímavosti) a přijde znovu Libor Mattuš, se kterým budu si povídat o tom, jak mít více energie. Pěkně se nám to rozjelo…

Co mně pomohlo začít? Položil jsem si otázku, co nejhoršího se může stát, když se na to nikdo nebude dívat? Odpověď je jednoduchá – NIC. Protože to nikdo neuvidí :-)) Začal jsem tedy bez obav a vše se pěkně začalo skládat. A tak to je se spoustou věcí v životě. Často lamentujeme i nad blobstmi s nízkým rizikem, místo toho, abychom prostě začali.